Меню
Загальна інформація

Даниліна Галина Володимирівна

Заступник начальника коледжу з навчально-методичної роботи, викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін, кандидат технічних наук, доцент, спеціаліст вищої категорії, викладач –методист.

Освіта: Криворізький державний педагогічний інститут, спеціальність «Математика з додатковою спеціальністю «фізика», кваліфікація: вчитель математики та фізики».

У 2007 р. захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю «Обчислювальні машини, системи та мережі» на тему «Методи аналізу трафіку гетерогенних комп’ютерних мереж».

Професійна діяльність: З 09 вересня 2011 року прийнята на посаду заступника начальника коледжу з навчальної роботи. З 01 лютого 2013 р. переведена на посаду заступника начальника коледжу з навчально-методичної роботи.

Даниліна Галина Володимирівна активно займається науково-дослідною роботою, приймає участь у науково-практичних конференціях. Має понад 30 публікацій в авіаційній та технічній періодиці. Є членом оргкомітету та редакційної колегії збірника тез Всеукраїнської науково-практичної конференції «Авіація та космонавтика», що проводиться в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Людина та космос».

page-up