Меню
Рейтингові списки вступників 2022 року
2022-07-24



Рейтинг спеціальності 121

Рейтинг спеціальності 123

Рейтинг спеціальності 141

Рейтинг спеціальності 151

Рейтинг спеціальності 172

Рейтинг спеціальності 173

Рейтинг спеціальності 272

Рейтинг спеціальності 275

Увага! Приймальна комісія коледжу повідомляє цьогоричних вступників, що наведені рейтингові списки можуть зазнати змін у зв'язку із тим, що відповідно до чинного законодавства, особи, що вступають до коледжу в поточному році та мають визначені Правилами прийому пільги, можуть подати підтверджуючі такі пільги документи до 26.07.2022 року (включно) до 17.00. Особи, що відповідним чином підтвердили наявні пільги ПЕРЕНОСЯТЬСЯ У ВЕРХНЮ ЧАСТИНУ РЕЙТИНГОВО СПИСКУ. Тобто рейтинговий список зазнає змін.

Також приймальна комісія коледжу інформує вступників, які не пройшли на бюджетну форму навчання, що практика роботи приймальної комісії показує наявність випадків, коли деякі вступники, які потрапили на бюджет, забирають документи з коледжу (наприклад, вирішують продовжити навчання у школі). В цьому випадку рейтинговий список зміщується вгору на декілька позицій і вступник, який не потрапив на бюджет має змогу отримати бюджетне місце.

Також нагадуємо, що в рейтингових списках публікуються прізвища та конкурсні бали всіх вступників, що подавали заяви на обрані спеціальності - і тих, хто пройшов на бюджет, і тих кому, на жаль, не пощастило. Будь ласка, перевіряйте кількість бюджетних місць для своєї спеціальності за посиланням.

Бажаємо вам успіхів.

page-up