Меню
День НАУки - 12.10.2021
2021-10-11

Національний авіаційний університет запрошує учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів-членів Малої академії наук України долучитися до проєкту «День НАУки».

Захід відбудеться 12 жовтня 2021 року о 14:00 в онлайн режимі на платформі Zoom. Участь у заході безкоштовна.

У сучасному житті активно використовуються різноманітні радіоелектронні засоби з використанням широкого діапазону радіохвиль, що обумовлює появу ненавмисних радіозавад, які можуть призводити до погіршення якості функціонування радіоелектронних засобів. Для вирішення даної проблеми з’явилась необхідність у вимірюванні параметрів радіозавад та у визначенні місцезнаходження їхніх джерел, тобто у вирішенні задач моніторингу використання радіочастотних випромінювань. Тому необхідно застосовувати спеціальну вимірювальну техніку та використовувати методи вимірювання для забезпечення якості сумісного функціонування різноманітних радіоелектронних засобів.

Тема лекції фізико-технічної школи Інституту розвитку освіти НАУ: «Моніторинг радіочастотних випромінювань та радіорозвідка». Лектор – Габрусенко Євген Ігорович, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ.

Реєстрація для учасників заходу обов’язкова за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1FJumC7sE9oX3hSQw13B6R_f1sbLxi0n-t_4yuWOnjt8/edit

Підключитися до конференції:

https://us05web.zoom.us/j/81315305482?pwd=am5hcERhNVRpbEhKczJnRVJEeGhjZz09

Ідентифікатор конференції: 813 1530 5482

Код доступу: q2FMCT

Чекаємо на зустріч з вами!

Наші контакти:

м. Київ, Національний авіаційний університет, проспект Любомира Гузара, 1,

корпус 8а, Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ІРО НАУ, тел. (044) 4066847 https://bit.ly/2MNOudK

E-mail: pk@nau.edu.ua, iro@npp.nau.edu.ua

сайт НАУ: https://nau.edu.ua/

сайт ІРО: http://iro.nau.edu.ua/

page-up